ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

You are here:

Κάθε επέμβαση-θεραπεία η οποία συντελείται από την ιατρική ομάδα του Athens Face Anatomy είναι απόλυτα εξατομικευμένη. Χάρη στις εξελιγμένες τεχνικές κλινικής διάγνωσης που έχουμε εντάξει στις υπηρεσίες μας και με οδηγό την ολιστική προσέγγιση η οποία χαρακτηρίζει την φιλοσοφία μας, προσωποποιούμε τις θεραπείες μας ώστε ο ασθενής μας να έχει την μοναδική λύση που ταιριάζει απόλυτα  με τις δικές του ανάγκες και την αρχιτεκτονική του προσώπου του.

Πρόκειται για ένα ιατρικό πεδίο το οποίο ταυτίζεται με τις παγκόσμιες τάσεις και προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες ακριβείας στον συγκεκριμένο ασθενή. Αυτού του είδους η αντιμετώπιση έχει αναδειχθεί στην κατεύθυνση του μέλλοντος όπου η αξιόπιστη, έγκαιρη διάγνωση και η εξατομικευμένη λύση αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την ανταπόκριση του οργανισμού στην θεραπεία.

Έτσι αντιμετωπίζεται η χαλάρωση στο περίγραμμα προσώπου.

Η μείωση του λίπους κάτω από το πηγούνι  σε συνδυασμό με συμπλησίαση των μυών στο λαιμό οδηγούν σε καλύτερο σχήμα και επομένως ανάπλαση στις γωνίες πηγουνιού – λαιμού.

Ο σχεδιασμός των ζυγωματικών  και η μετατόπιση της πτώσης των διαμερισμάτων λίπους του προσώπου στοχεύει στην επαναφορά του προσώπου σε σχήμα καρδιάς .

Όλα τα παραπάνω έχει μεγάλη σημασία να εξατομικεύονται και πιθανότατα να χρειαστούν ένα ή περισσότερα στάδια για την ολοκλήρωση του αποτελέσματος.

Στόχος είναι πάντα να ολοκληρώνεται η ανανέωση και σταδιακή αναζωογόνηση του προσώπου με φυσικό τρόπο ώστε ο/η ενδιαφερόμενος να βλέπει τον εαυτό του όπως ήταν πριν 10-15 χρόνια χωρίς παραμόρφωση , χωρίς να γίνεται κάτι άλλο χωρίς να αλλοιώνεται η προσωπικότητα του.

Η εξατομικευμένη θεραπεία αποτελεί την σημαντικότερη εξέλιξη των υπηρεσιών υγείας και κατ επέκταση των υπηρεσιών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία και η κατάρτηση του προσωπικού που διαθέτει το ιατρείο μας συνέβαλαν στο να προσφέρουμε αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις σε προβλήματα ΩΡΛ και επανορθωτικής χειρουργικής ή ακόμη και τον συνδυασμό τους με άριστο φυσικό αποτέλεσμα.  Σε αρκετές περιπτώσεις απαιτείται η σύνδεση της ρινοπλαστικής με επεμβάσεις στο πηγούνι ή στα βλέφαρα.

Για την  Dr. Aργυρώ Κυπραίου εχει μεγάλη σημασία  η εξατομίκευση του αποτελέσματος σε επεμβάσεις ρινοπλαστικής καθώς όπως η ίδια λέει “η νέα εκδοχή δεν αρκεί να είναι μόνο λειτουργικά τέλεια αλλά το αποτέλεσμα να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά και στην ψυχοσύνθεση του κάθε ασθενή”

Μέσω των προηγμένων τεχνολογικών εργαλείων μας δίδεται η δυνατότητα να προσεγγίσουμε την απεικόνιση του αποτελέσματος βοηθώντας έτσι τον ασθενή μας, να νιώσει πιο ήρεμος και ασφαλής ενώ παράλληλα μπορεί να συμμετάσχει και ο ίδιος στο τελικό αποτέλεσμα.

Η εστίαση του κέντρου Athens Face Anatomy σε συγκεκριμένες υπηρεσίες μας καθιστούν ένα τα Μοναδικά άρτια εξοπλισμένα και εξιδεικευμένα κέντρα σε όλη Ελλάδα. Οι ασθενείς εκτός του φυσικού αποτελέσματος βιώνουν μία ήπια μετεγχειρητική εξέλιξη, χωρίς άγχος κάτω από τη στενή μας καθοδήγηση και παρακολούθηση.