ΛΙΠΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

.dt-breadcrumbs-id-1 .breadcrumbs { display: inline-block; margin: 0; padding: 2px 10px 2px 10px; border: 0px solid ; border-radius: 0px; } .dt-breadcrumbs-id-1 .breadcrumbs * { font-style: ; font-weight: ; text-transform: ; color: #a2a5a6; }
You are here:

Μοσχεύματα μαλακών ιστών όπως λίπος και περιτονία χρησιμοποιούνται στην πλαστική χειρουργική εδώ και αρκετά χρόνια για ενίσχυση της σφριγηλότητας και πλαστικότητας του προσώπου . Η εφαρμογή λίπους χρειάζεται κάποιες φορές επανάληψη ενώ η ενίσχυση χείλους ή περίγραμμα μύτης με περιτονία είναι μόνιμη.

Το κλειδί σε όλες τις περιπτώσεις είναι να αποφύγουμε την υπερδιόρθωση . Το πρόσωπο πρέπει να έχει τις φυσικές κλίσεις και να  διακρίνονται οι  επιμέρους ανατομικές δομές του. Έτσι λοιπόν εάν κάποια χαρακτηριστικά έχουν υπερδιογκωθεί έναντι άλλων , χάνει το πρόσωπο τη φυσική του εικόνα.

Η ανανέωση και αναζωογόνηση των ιστών προσώπου και λαιμού χωρίς να φαίνεται πλαστό ή χειρουργημένο είναι η σημαντικότερη ανησυχία των ασθενών στην πλαστική χειρουργική και για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντική η επιλογή του χειρουργού που θα κάνει την εφαρμογή.