Χαρίστε στον εαυτό σας αυτό το καλοκαίρι λάμψη και βαθιά ενυδάτωση
από 250€ μόνο 120€

Συνδυάστε το Silkpeel μαζί με Οξυενδοδερμία, τη θεραπεία των σταρ για ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα. Το Silkpeel είναι ήπια δερμοαπόξεση με διαμαντένια κεφαλή, η μοναδική που μπορεί να περαστεί και στο άνω βλέφαρο των ματιών. Παράλληλα εκχέεται υποδερμικά διάλυμα , ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος

Με το παραπάνω συνδυασμό θεραπειών επιτυγχάνουμε:

 • Καταπολέμηση της ακμής και παράλληλη βελτίωση της λάμψης και υφής του δέρματος
 • Ενυδάτωση και μείωση στην εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων
 • Μείωση στα σημάδια κόπωσης από την ατμοσφαιρική ρύπανση!
 • Μείωση των πανάδων

Με την Οξυενδοδερμία πετυχαίνουμε την τέλεια ενυδάτωση. Η κεφαλή διεγείρει τη παραγωγη ινοβλαστών για τη μείωση των ρυτίδων και για σύσφιξη.

Συμπληρώστε τη φόρμα και αποκτήστε την καλοκαιρινή προσφορά λάμψης και ενυδάτωσης από 250€ μόνο 120€

  Αποδέχομαι τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

  * Η προσφορά ισχύσει μέχρι 30/7
  * Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική για την αποστολή της φόρμας.

  Summer Offer

  Το Faceanatomy, υπό την αιγίδα της Δρ Αργυρώ Κυπραίου η οποία είναι Χειρουργός ΩΡΛ (Ωτορινολαρυγγολόγος) & πιστοποιημένη Χειρουργός Πλαστικής Προσώπου από το International Board for Certification in Facial Plastic and Reconstructive Surgery, μαζί με τους συνεργάτες της προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις, βελτιώνουν την αισθητική και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που τις χρειάζονται.

  Η ασφάλεια, η εφαρμογή προηγμένων και πρωτοποριακών μεθόδων, η απόδοση φυσικού αποτελέσματος, αλλά και η εξατομικευμένη προσέγγιση του ασθενούς είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την φιλοσοφία του Athens Face Anatomy.