Συμπληρώστε τη φόρμα και αποκτήστε τη θεράπεία αναίμακτης ρινοπλαστικής 15′ σε προνομιακή τιμή από την Δρ. Αργυρώ Κυπραίου

Αναίμακτη ρινοπλαστική
από την Δρ. Αργυρώ Κυπραίου

Τέλεια Μύτη Χωρίς Νυστέρι
Σήμερα, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να διορθώσει τις ατέλειες της μύτης σου, χωρίς χειρουργείο και περιττή ταλαιπωρία.

Είναι αλήθεια πως η μύτη, όταν δεν είναι αισθητικά αρμονική, είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσει κανείς στο πρόσωπό μας, καθώς μία μύτη με δυσμορφίες και ατέλειες χαλάει τη συνολική μας εικόνα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο οι επεμβάσεις ρινοπλαστικής παραμένουν πάντα αρκετά δημοφιλείς, για ένα χειρουργείο πρέπει να διαθέσει κανείς χρόνο και η αποθεραπεία διαρκεί περίπου 10 ημέρες. Σήμερα, το υαλουρονικό οξύ έρχεται για να μας βγάλει από τα διλήμματα και τη δύσκολη θέση, διορθώνοντας ατέλειες και χαρίζοντάς μας μία όμορφη και αρμονική με το πρόσωπό μας μύτη μέσα σε 15 μόλις λεπτά στο ιατρείο, χωρίς αναισθησίες, νυστέρι και απαιτητικά downtimes.

Βασικές Λεπτομέρειες

Είναι εύκολα κατανοητό φυσικά πως το υαλουρονικό οξύ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει λειτουργικά και αναπνευστικά προβλήματα της μύτης, μπορεί όμως να διορθώσει και να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της, αναβαθμίζοντας τελικά τη συνολική όψη του προσώπου μας. Η όλη διαδικασία παίρνει μόλις 15 λεπτά στο περιβάλλον του ιατρείου και μετά γυρνάμε κανονικότατα στο καθημερινό μας πρόγραμμα με τα αποτελέσματα να φαίνονται την ίδια στιγμή. Με το υαλουρονικό οξύ ο γιατρός μπορεί να αυξήσει τη ράχη της μύτης, δίνοντάς της αρμονικό σχήμα, να διορθώσει βαθουλώματα και ελλείματα που υπάρχουν εκ φύσεως ή έχουν προκύψει από τραυματισμό ή από προηγούμενη ανεπιτυχή ρινοπλαστική, να βελτιώσει ασσυμετρίες και μικρές κοιλότητες που χαλούν την εικόνα της μύτης, να σχηματίσει καλύτερη προβολή της κορυφής της και να ανασηκώσει ελαφρώς την άκρη της, ή ακόμη και να ομαλοποιήσει το ρινικό ύβο, τη γνωστή μας «καμπούρα».

Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της μη επεμβατικής ρινοπλαστικής είναι πολλά και σημαντικά, αφού μιλάμε για μία πολύ απλή, ασφαλή, ταχύτατη, αναίμακτη και ανώδυνη διαδικασία που δίνει αποτελέσματα άμεσα ορατά και με διάρκεια έως και 12 μηνών. Παράλληλα, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, είναι εύκολα αναστρέψιμο, χάρη στο «αντίδοτο» του υαλουρονικού οξέος, την υαλουρονιδάση, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για την χειρουργική μέθοδο. Επίσης, μπορούμε να «χτίσουμε» το επιθυμητό αποτέλεσμα και σε περισσότερες από μία συνεδρίες, αν αποφασίσουμε εκ των υστέρων πως θέλουμε κάποια περαιτέρω διόρθωση ή μεγαλύτερη αλλαγή. Τέλος, με το υαλουρονικό οξύ δεν θα χρειαστεί να λείψουμε ούτε μία ώρα από την εργασία μας ή τις καθημερινές μας υποχρεώσεις.

Συμπληρώστε τη φόρμα και αποκτήστε τη θεράπεία αναίμακτης ρινοπλαστικής 15' σε προνομιακή τιμή από την Δρ. Αργυρώ Κυπραίου

  Αποδέχομαι τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

  * Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική για την αποστολή της φόρμας.

  ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΡΡΙΝΙΟ

  ΠΡΙΝ

  proto pano aristera

  ΜΕΤΑ

  proto pano deksia

  ΛΟΞΗ ΜΥΤΗ

  ΠΡΙΝ

  loksimiti2

  ΜΕΤΑ

  loksimiti1

  ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΙΝΙΚΟΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ

  ΠΡΙΝ

  5469

  ΜΕΤΑ

  5470

  ΠΡΙΝ

  riniko diafragma

  ΜΕΤΑ

  riniko diafragma2

  Αναίμακτη ρινοπλαστικήΔρ. Αργυρώ Κυπραίου

  Χειρουργός ΩΡΛ & Πλαστικής Προσώπου
  Diplomat of International Board for Certification Πλαστικής & Επανορθωτικής Προσώπου
  Διευθύντρια Τμήματος Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός | Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ – Όμιλος ΥΓΕΙΑ

  Η δρ. Κυπραίου εξειδικεύεται στην πρωτοπαθή και επανορθωτική ρινοπλαστική. Η μοντέρνα διαφραγματορινοπλαστική είναι ο κύριος χειρουργικός  στόχος

  Αναφορικά με τη ρινοπλαστική πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό η μύτη να εξατομικεύεται, ώστε να ταιριάζει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ασθενή αλλά και στην προσωπικότητά του.

  Μεγάλη σημασία έχει η σχέση και η επικοινωνία της ιατρού με τον ασθενή ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία και ερωτηματικά. Οι απαιτήσεις του κάθε περιστατικού οφείλουν να συζητηθούν λεπτομερώς καθώς και οι διορθώσεις που θα γίνουν.

  Έχει στο ενεργητικό της περί τα 6000 περιστατικά στο ευρύτερο φάσμα της ρινοχειρουργικής με εξειδικευμένες επεμβάσεις ρινικού διαφράγματος, ρινικών πολυπόδων και περίπλοκες περιπτώσεις επανορθωτικής ρινοπλαστικής στις οποίες εφαρμόζει όλες τις νέες τεχνικές που έχουν ανακοινωθεί διεθνώς.

  Η δρ. Κυπραίου είναι η πρώτη διπλωματούχος στην Ελλάδα του International Board for Certification Πλαστικής & Επανορθωτικής Προσώπου.

  Συμμετέχει σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με θέματα κυρίως νέες τεχνικές  ρινοπλαστικής  και εξελίξεις στη χειρουργική ρινικού διαφράγματος. Έχει ανακοινώσεις και επιστημονικές εργασίες που αφορούν εξειδικευμένα θέματα ρινοπλαστικής και αντιμετώπισης μετεγχειρητικών επιπλοκών.